Tom-Åge og RogerKraftfulle menneskemøter på Bessaker 😀

Livsverkene hadde invitert seg inn til Optimistbygdnettverket, og stedet var optimistbygda Bessaker, tidspunktet andre helga i februar. Det ble ei helg fylt av mot og mening, humor og livsgnist.

MøllestuaBessaker stedsutvikling tok deltakerne med på en busstur rundt i bygda og viste fram både næring, læring og frivillighet. Turen endte oppe i verdens vakreste gapahuk, Møllestua, i vindmølleparken. Der tok vi en liten feiring av den første LKU (LivsKraftUtveksling) i Optimistbygdland og rettet blikket høyt opp og langt fram og laget “TENK OM”-bilder sammen! Det meste er enda ugjort, de menneskelige muligheter er uendelige og mangfoldige, og nettopp mangfold er kanskje en verdi å ta med seg inn i framtida?

BessakerfjelletLitt surt vær akkurat på lørdag.

Men slik kan en vakker vinterdag være.

Tilbake i Grendahuset ble det gode prosesser både for enkeltmennesker og felleskapsprosjekter. Optimistbygdene setter stor pris på at Livsverkene ved Tom Åge Myhren og Geir Styve har invitert seg inn og tenker i lag med oss om framtida. Inge serverer fiskesuppeVi har fått dugelig påfyll til “tankegodset” vårtFlørt og gleder oss til å leve og arbeide videre!

Utstilling av Nils Vikaunet sine båterEllers var det mange slags slentring i løpet av helga,- bryggeslentring, kroslentring og ikke minst slentring rundt båtutstillinga til Nils Vikaunet som vi fikk den store glede å oppleve!