Lys i husan

Stor deltakelse på Bygdelivsverksted på Sætervika 11.-12. oktober! Motto for verkstedet var “Lys i Husan”. Målet var å finne fram til hvilke idèer og prosjekter bygda Sætervika skal ta tak i framover. Med oppmuntringsplan som verktøy ble det konkretisert hvem gjør hva når og hvordan! 🙂

Geir Styve, Humørbonden, var engasjert til å holde inspirasjonsforedrag lørdag og til å være verksmester under prosessen søndag.

 

Geir Styve

I tillegg til framdriftsplanen for den praktiske gjennomføringa av ulike tiltak er en viktig del av planlegginga å se for seg festen når målet er nådd, moro undervegs og hvordan takle humøravvik. Oppmuntringsplanene vil etter hvert bli lagt ut på Seterportalen slik at alle har mulighet til å ta en titt og følge med utviklinga. Noen eksempler på prosjekter: Håndarbeidsverksted, boligbygging, Sætervik-kortet, båthotell, guiding/sommeraktiviteter, utvikling av grendahuset Kongo.

Jørn Nordmeland og Oddny Fjellingsdal

Ordfører Jørn Nordmeland lar seg inspirere av sjølveste superoptimisten på Sætervika: Oddny Fjellingsdal.

Oppslutninga var stor, ca. 70 på lørdag og 50 på søndag. Ungene hadde sitt eget opplegg i skolen søndag og kom tilbake med mange flotte tegninger! Forpleininga var god hele helga – gedigent kakebord lørdag, lapskaus søndag.

Solen skinner over Sæter

Landsbyting i Kongo søndagUngene lar sola skinne over framtidas Sætervika! 😉